Vándortábor 2019 programja

Indulás:                     2019. július 6-én szombaton

Találkozás:               Székesfehérvár Vasvári Pál Gimnáziumnál 3:50 órakor

A busz indul:             4 óra 00 perckor

Hazautazás: július 15. hétfő. Tervezetten Székesfehérvárra érkezünk az indulási helyszínre: 20.00

Szükséges felszerelések: Készülj fel arra a ruházat kiválasztásánál, hogy lehűlhet az idő, és esténként is alacsonyabb a hőmérséklet (akár 4-6 oC). Hozz egy kisebb, hátra akasztható táskát is, amelyet a napi túráknál tudsz használni. Esőköpeny (nagyon fontos!), fürdőruha és zseblámpa is kerüljön a csomagba. Kalcium ampullát, vagy magas kalcium tartalmú tablettát, és sebtapaszt, vízhólyagtapaszt mindenki hozzon magával, illetve azokat a gyógyszereket, amelyeket szednie kell! Tábori gyógyszerkészletet biztosítunk. Kullancs és szúnyogriasztót (dietil-toluamid tartalmú), sapkát vagy kendőt és fényvédőkrémet valamint bőrápoló kenőcsöt is hozzatok. A túracipő lehetőleg vastagabb, keményebb talpú legyen, hogy a köves, talajon jól használható legyen. Elázás miatt ajánlatos a váltócipő. Hálózsák nem szükséges, ágynemű lesz a szálláson.

Személyi igazolványát, vagy érvényes útlevelét senki ne felejtse el magával hozni!

A tábori költség fedezi az utazás, a szállás, a belépők és napi egyszeri meleg vacsora költségeit. A reggelit és a napközbeni, a terepen elfogyasztott étkezést mindenkinek a zsebpénzéből kell megoldania!

 Az erdélyi árak a magyar áraknak megfelelőek, a fizető eszköz lei. A pénzváltást lehetőleg itthon kell elintézni (kint csak korlátozott lehetőség van a váltásra).

Biztosítást mindenki egyénileg intézi! Ajánlatos a TB-nél kiváltani a nemzetközi Tb kártyát, ami ingyenes és az alapvető orvosi szolgáltatások igénybe vehetők vele, de azért célszerű mellé utasbiztosítást is kötni.

A bázishely:

Hargitafürdő 9 éjszaka

Táborvezetők: Majorné Szloboda Mária, Őrsi Kata, Szabó Endre és Horváth József

A tábor költsége:      140 euro (akinek elmaradása van, a táborba érkezéskor kell befizetni)

Bármely probléma vagy kérdés esetén érdeklődni lehet a táborral kapcsolatban, illetve a tábor alatt a csoport szükség esetén elérhető az alábbi telefonszámon:

Horváth József           06-30-306-20-72

Már jártunk Erdélyben. Érdekel?