Vélemények

 

Kaland, kihívás, önmagunk legyőzése, új barátságok, nagy beszélgetések és hatalmas teljesítmények. Címszavakban ezt jelenti számomra a Vándortábor. Milyen is az a bizonyos „Vasváris Vándortábor”?

Nagy Bence 

A tábor igazi értéke számomra, hogy egy évről-évre összegyűlő és mindig új tagokkal bővülő családként küzdhetünk meg veszedelmes csúcsokkal, végeláthatatlan utakkal és legfőképp saját tűrőképességünk határaival.

Kulcsár Alexandra

Szerintem azért éri meg eljönni a táborba, mert nem csak a természethez, hanem az ott jelenlevőkhöz is közelebb kerül az ember. Olyanokkal beszélgettem, akikkel suliban lehet, hogy soha nem tettem volna. Rengeteg élményt és barátot szereztünk, remek közösség alakult ki, ahova igenis megéri majd jövőre visszajönni.

Korponai Zsófia

Már elballagottként azt mondhatom, hogy a vándortábor jó alakalom arra, hogy azzal a társasággal ismerjek meg szép, és eddig nem látott helyeket, amelytől már sajnos elszakadtam. Mindenképpen érdemes kipróbálni, hogy álljátok-e a sarat, az esőt, a hőséget vagy éppen a fájdalmat. A tábor alatt ezek meghatározóak, de utána már csak a jó élmények és a sok nevetés marad meg.

egy elballagott táborlakó

Azt imádom a vándortáborban, hogy már most a következőt várom, és nem múlik el úgy nap, hogy nem azon gondolkodnék, hogy mennyire jó volt az egész.

Altmár Borka

A vándortábor számomra egy olyan élmény, amit át szeretnék élni újra és újra ameddig csak megtehetem.

Varga Petra

Azt szeretem legjobban a táborban meg a Vasváriban is, olyanok vagyunk, mint egy nagy család, és ez mindig, bármilyen helyzetben érezhető! Nagyon jó érzés ide tartozni!

Kálmán Eszter

Minden évben a legjobban azt várom, hogy mikor mehetek már vándortáborba. Eddig hétszer voltam, és minden egyes alkalommal az az egy vagy két hét volt nyaram csúcspontja. ez egy olyan különleges hely, ahol mindenki kiszakad a mindennapokból, és nem számít, hogy hetedikes vagy, épp most töltötted be a huszonötöt, itt mindenki egyenlő. Én a túrázás mellett megemlíteném az esti mókázásokat, különösen az utóbbi években, hogy szinte mindenki részt vesz a játékokban, és reggelre nem a lábunkban van a legnagyobb izomláz, hanem a hasunkban a rengeteg nevetéstő.

Horváth Kata

Az idei vándortáborban legjobban a Csodavár tetszett, illetve amikor a barlangon mentünk keresztül. Pádison a szállás is nagyon emlékezetes volt. szerintem csak a vándortáborban lehet ilyen nagy élményeket megélni.

Rónai Ági

Csodálatos a természet kihívásaival megbirkózni, legyőzni magunkat, és emellett semmivel nem mérhető módon összekovácsolódik a közösség a táborokban

Horváth József – igazgató

A vándortábor nem csak egy program, amin részt veszel, hanem egy életérzés, hiszen ha egyszer részt veszel rajta, akkor sosem fogod elengedni, és a nyaradat a tábor köré szervezed, hiszen kihagyhatatlan, és elképesztő élményeket nyújt évről-évre.

Horváth Marci